Om SBK A/S

Historien bag Skandinavisk Båndkompagni A/S

SBK A/S blev etableret i august 2004 af Kim Laubinger, Christian Udesen, Carl Hansen, Kaj Erik Ravn og Erling Lindahl.

Kim Laubinger, Christian Udesen og Carl Hansen arbejdede indtil da hos Polymax Roulunds A/S (tidl. A/S Max Ellesøe) og havde dermed flere års erfaring indenfor transportbåndsindustrien.

Ejerkredsen består i dag af Kim Laubinger og Bo Vernegren.

SBK A/S blev i april 2018 udvidet med SBK Viborg A/S, en søsterafdeling, som beskæftiger sig med konfektion af kunststofbånd samt salg af relaterede produkter til den lettere industri. Ejerkredsen består af Henrik Kjeldal Hansen og SBK A/S.

VIRKSOMHEDEN
Alle ansatte har national såvel som international erfaring indenfor det transportbåndstekniske område. Vi råder over en moderne og avanceret maskinpark, der kan klare alle vores kunders ønsker.

IDÉGRUNDLAG

SBK A/S sælger kvalitetstransportbånd enten som handelsvare eller konfektioneret (forædlet/tilpasset). Virksomheden driver desuden handel med relaterede produkter og udfører ”on-site” service og montage af produkterne.

SBK A/S har særligt udvalgte leverandører af højkvalitetsprodukter fra Europa. Vi foretager den videre konfektion og forarbejdning på et moderne og velfungerende produktionsapparat.

Igennem fortsat investering, procesudvikling samt udvikling af medarbejdernes kompetencer vil vi konstant fokusere på at øge produktiviteten og vores konkurrencedygtighed.

Ekspertise og praktisk erfaring samt høj kvalitet af alle produkter og processer er vores kendetegn. Vi sætter en ære i at levere et godt og solidt håndværk. Uanset opgavens karakter vil vi altid indgå i en dialog, så løsningen tilpasses vores samarbejdspartneres behov og ønsker.

MISSION
SBK’s mission er baseret på partnerskab og dialog. Det er SBK A/S’ ambition at gøre os fortjent til vores samarbejdspartneres tillid via en altid imødekommende, ærlig og professionel facon, hvor den tillid, der bliver udvist virksomheden, aldrig bliver misbrugt. Således er det vores ambition og mission at være en kompetent sparrings- og samarbejdspartner fra A-Z.

Kontakt os

Skygge lodret 

Adresse Aarhus:
Skandinavisk Båndkompagni A/S
Birkegårdsvej 34 A
DK-8361 Hasselager

iphone +45 8734 7080
envelope Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR nr.:
30 70 27 19

Bank:
Sydbank A/S
Storetorv 12
8000 Aarhus C

IBAN nr.:
DK 3471100009403023

BIC/SWIFT:
SYBKDK22

 

Adresse Viborg:
SBK Viborg A/S
Mariendalsvej 16 B
DK-8800 Viborg

iphone +45 8844 7040 
envelope Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR nr.:
39 44 16 67

IBAN nr.: 
DK 9171100009425471

BIC/SWIFT: 
SYBKDK22